Bruiloft thema Roze

Bruiloft stijl rozeBruiloft thema roze

Gaan jullie voor roze

Sfeer en decoratie hoort natuurlijk bij ieder feest. Waar denk je aan bij Sfeer? Kaarsen, vuurwerk, ballondecoraties, confetti?
Nee dat is niet alles, probeer het te verfijnen in details.
Waarom niet het hele feest in één themakleur.
Kies bruidsmeisjes laat dit je beste vriendinnen zijn, tevens kunnen zij je op de dag helpen bij de organisatie van het feest, zoals de ringen aangeven, bij het gastenboek zitten, de mensen naar de tafels wijzen, en nog veel meer.

Houd de trouwauto ook in het wit, dan komen de roze bloemen op de auto prachtig uit.
Op de tafels kunnen leuke toefjes van heliumballonnen in de kleur roze staan, strooi ook wat tafelconfetti op de tafels, of roze bloemetjes.Je kunt je ook roze kaarsen en bloemen op tafel zetten, vaak is één blikvanger in roze al genoeg.
Pas wel op met de verschillende kleuren roze, deze kunnen ook erg gaan vloeken, als je niet de juiste tinten hebt. Als je een wit tafelkleed hebt, is meestal één mooi vaasje met roze bloemen al voldoende. Je kunt ook voor een roze tafelkleed gaan, pas dan op dat de rest niet gaat vloeken.

Meer tips

De bruid in een prachtige witte jurk, en de bruidegom en mooi licht trouwpak, met een roze stropdas.
De bruid heeft natuurlijk prachtige roze bloemen in haar bruidsboeket verwerkt, maar waarom dan ook geen roze trouwschoenen, dit maakt het hele plaatje compleet. Stoelhoezen zijn een uitkomst om een geweldig thema neer te zetten, Huur witte stoelhoezen, en doe er een grote roze strik omheen. De bruidstaart is erg makkelijk te krijgen met roze erin verwerkt, je kan eventueel echte bloemen, of roze marsepein kiezen. Schenk daarbij een heerlijke roze champagne. Een leuke TIP probeer zelf eens wat roze papieren bloemen te maken voor je zaalversiering. Hiermee creëen je een echte blikvanger voor weinig geld. Lees meer

Leuke tips voor een thema bruiloft in roze

Deel